neděle 18. února 2018

Protetika - kompromisní modely

Novinky s flexibilní podrážkou od Protetiky pro sezónu jaro/léto a podzim/zima 2018, fotky a katalog z veletrhu Kabo.



V nabídce pro jaro/léto 2018 je více modelů s flexibilní podrážkou. Modely jsou na dvou typech podrážky: první je méně flexibilní s horším tvarem špičky, na podrážce jsou výstupky (model Maty, vel. 19 - 25), druhá je bez výstupků, o něco flexibilnější a s lepším tvarem špičky (modely Glen, Lens a Kona, vel. 19 - 26, přes lepší tvar není bota vhodná pro nohy s dominantním palcem). Všechny mají stélku s podporou klenby - stélka je vyndavací a lze nahradit rovnou, případně je možné podporu ze stélky odpárat.



Modely s typem podrážky č. 2 už v nabídce na sezónu podzim/zima 2018 nejsou, budou se prodávat jen modely Maty a Joris (na stejné podrážce s výstupky). Modely Glen, Lens a Kona nebyly na veletrhu k vidění.




Kvůli výstupkům je v botě s prvním typem podrážky (model Maty) horší vnímání povrchu. Bez výstupků by podrážka byla pravděpodobně ještě mnohem ohebnější. Špička je kulatá, na palcové straně se stáčí příliš brzo.







1 komentář:

  1. Dobrý den, syn má nižší nárt, užší nožku a výrazně delší palec oproti ostatním prstům a Protetika Lens mu sedí výborně i se správným nadměrkem - tedy vel 24 při noze 14 cm. Chodí v nich dobře, jen jsem odpárala podporu klenby, která ho rozčilovala.

    OdpovědětVymazat